top of page
Пошук

На що ми здатні?

Оновлено: 30 трав. 2022 р.



Все почалося з одного дзвінка, а потім їх було ще більше. Хтось допоміг знайти вантажівку, а хтось віддав свої речі нужденним. Без залучення цих людей миколаївські вогнеборці, напевно, вже б взялися рятувати мирних жителів без бронежилетів, а перша допомога могла б дістатися жителям Ірпеня, Буха чи Херсона запізно. Нас підтримали студенти та чиновники, фонди та прості люди, українці та європейці.


Відправити 54 гуманітарних вантажівок було б неможливо, було б абсолютно поза межами нашої досяжності.







Зробіть свій внесок у діяльність UANITED та підтримайте з нами жертв війни! Долучитися можна багатьма способами.

ПЕРЕГЛЯНУТИ НАШ МАГАЗИН




Тепер ви можете придбати одяг, який не тільки піднімає настрій, а й рятує життя. У нашому магазині ви знайдете футболки, світшоти, шкарпетки та еко сумки. Весь дохід від їх продажу буде спрямовано на закупівлю гуманітарної допомоги, яка буде доставлена ​​безпосередньо тим, хто її потребує. Наша продукція виготовлена ​​з матеріалів найвищої якості. Виберіть свій улюблений візерунок і станьте послом свободи, де б ви не були!




ЗРОБИ ПОЖЕРТВУ НА НАШ РАХУНОК




Заправка вантажівок, навантаження їх продуктами харчування та фінансування оборонного обладнання (наприклад, бронежилетів),неможливі без коштів донаторів. Будь-який платіж збільшує шанс ефективно надсилати допомогу туди, де вона потрібна в даний момент. Кошти, накопичені на рахунку, будуть спрямовані на реалізацію статутних цілей фонду, а всі проекти, які фінансуються за рахунок Ваших внесків, будуть описані в нашому блозі. Це для того, щоб Ви переконалися, що вкладені гроші змінюють долю України та українців тут і зараз.



Не забудьте назвати платіж "DAROWIZNA". Це дуже важливо з точки зору оподаткування.

Номер рахунку PL: 47 1090 2398 0000 0001 5022 4673

Santander Bank Polska S.A


СПЛАНУЙ РЕГУЛЯРНИЙ ПЕРЕКАЗ


Інтернет-банкінг дозволяє планувати регулярні платежі. Відмова від маленьких задоволень, наприклад, від кави в центрі міста, може творити чудеса. Якби 70 осіб щопонеділка давали нам 20 злотих, то щотижня лише за їхні кошти ми могли б заправляти вантажівку від польського кордону до Харкова. Щотижня ми могли б відправляти тонни товарів першої необхідності на схід України і забезпечити хоча б мінімальну стабільність жителям Харківської області. Невеликими спільними зусиллями ми змогли б врятувати багатьох людей від голоду та бідності.


Не забудьте назвати платіж "DAROWIZNA". Це дуже важливо з точки зору оподаткування.

Номер рахунку PL: 47 1090 2398 0000 0001 5022 4673

Santander Bank Polska S.A



ПІДТРИМАЙТЕ НАС, ЩО ВИ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ НАЙКРАЩЕ


Ви спеціаліст у своїй галузі? Ви ведете власний бізнес? Ви працюєте клерком чи журналістом? Саме пропозиції таких, як Ви, рятували нас у скрутний час. Ми шукаємо співпраці, яка допоможе нам отримати знання, кошти та інші ресурси. Якщо Ви бажаєте підтримати діяльність UANITED, зв’яжіться з нами електронною поштою (uanted24@gmail.com) або через контактну форму. Надішліть нам свою пропозицію та умови співпраці. Завдяки цьому ми зможемо постійно розвиватися для України.



9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page